Hop til hovedindholdet

3. Vesterbro Vildgæssene

PUF-kursus 2021 for juniorer


Dato og tid

Fredag d. 21. maj 2021 kl. 17:30 til Mandag d. 24. maj 2021 kl. 14:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. april 2021 kl. 22:30

Sted

Spejdercentre Spejdercentre

PUF-kursus 2021 for juniorer


Arrangementsbeskrivelse

Lukket for nye tilmeldinger - kun åben for gen-tilmelding af Zeester :-)

Gå ikke glip af årets seje PUF kurser!

PUF er kurserne for de ældste junior-spejdere (11 - 12 år) og for dem der gerne vil udfordre og udfolde sig selv på sjove og lærerige måder, omringet af andre spejdere fra hele landet.

Læs mere om de fem kurser her:

https://dds.dk/puf

Du skal tilmelde dig her på Nemtilmeld, så tilmelder vi dig til selve kurset. Du skal angive mindst to kurser. Hvis du gerne vil afsted med en du kender, så skriv også spejdernavnet på den spejder.

Din pris for deltagelse er 600 kroner. På kursets hjemmeside står en anden pris. Gruppen giver tilskud til resten af denne pris. Det er derfor, at du skal tilmelde dig her på 'Nemtilmeld' og ikke via DDS's 'Medlemsservice'.

Du skal selv sørge for transport til og fra kursusstedet.

Nedenfor detaljeret info om kurset:

Dette er tilmeldingen til årets 5 PUF-kurser.
PUF står for Patruljeliv, Udvikling og Friluftsliv og kurserne afholdes i år i Pinsen.
 
PUF-kurserne
  • PUF-kurser er for 11-12 årige spejdere men primært målrettet sidsteårs-juniorer
  • Det er kurser med fart på, der sætter skub i spejderlivet
  • Det er kurser i patruljeliv, hvor du skal sove udenfor, lave mad selv og udfordres og udvikles en masse
  • Du får nye venner, nye spejderfærdigheder og nye indtryk
 
Deltagerbetingelser
For at kunne deltage på PUF 2021, skal du være aktiv juniorspejder, være 11 eller 12 år ved kursusstart, og kunne deltage alle de dage, kurset varer (21.-24. maj 2021). 

Vælg dine kurser
I tilmeldingen vælger du, hvilke kurser du ønsker at deltage på. Du kan vælge mellem alle PUF-kurserne. Du bliver kun tilbudt et kursus, som du har ønsket. Desto flere kurser som du vælger, desto større er chancen for at komme på PUF.

Du skal minimum vælge 2 kurser. 
 
Deltag sammen med en spejderven/-veninde
Du kan også vælge at ønske at komme på samme kursus som en spejderven. Du kan højst angive 1 spejderven. Du kan dog fortsat kun blive tildelt et kursus, som du har ønsket. Vi kan ikke garantere, at du kommer på kursus med én som du ønsker, men vi bestræber os på at opfylde dine ønsker. Du skal angive spejdernavnet på den, som du ønsker at komme på kursus med.

Hvis din spejderven ikke tilsvarende har angivet dig eller valgt de samme kurser som dig, kan ønsket ikke blive opfyldt. Så det er vigtigt, at I har aftalt det indbyrdes, inden I tilmelder jer.
 
Regler for fordeling af pladserne
Du er ikke sikret en plads, selvom du har tastet din tilmelding hurtigt og til tiden. Det er først efter tilmeldingsfristen onsdag den 7. april 2021, at alle pladserne bliver fordelt. Pladserne bliver fordelt ud fra følgende principper:
  • Hvilke kurser du har ønsket
  • Balanceret kønsfordeling
  • Max. 4 spejdere fra samme gruppe på samme kursus
  • Hvem du evt. har ønsket at deltage sammen med
  • Førstegangskursister prioriteres først
  • Da vi endnu ikke kender Corona-situationen i foråret, kan det komme på tale at fordele efter landsdele for at kunne gennemføre kurserne.
Du vil kun blive tilbudt et kursus, som du har ønsket. Hvis der er for mange tilmeldte, vil nogle spejdere komme på venteliste. Man kan altså godt komme på venteliste, selvom man har tilmeldt sig til tiden.

DDS forsøger at tildele pladser til så mange spejdere som muligt. Det er igen i år ikke muligt at notere 1. prioritet i kursusønsker, så alle valgte kursusønsker er ligestillede ved tilmelding. Husk derfor kun at tilmelde dig de kurser, du ønsker at deltage på. Jo flere kurser, du vælger, jo større sandsynlighed er der for at komme afsted på kursus.

Hvis du ikke ønsker at deltage på det kursus, som du har fået tildelt, har du ikke mulighed for at blive skrevet på venteliste til andre kurser, men bliver derimod afmeldt PUF 2021. Du skal derfor kun skrive kurser på, som du ønsker at deltage på.

Da kurset er rettet mod sidsteårs-juniorer, vil de spejdere som ikke har deltaget før blive prioriteret først, men det vil være muligt at deltage mere end én gang. 
Er du så heldig at komme afsted igen, kan du ikke deltage på samme PUF-kursus som sidste år.

Besked om deltagelse
Pladserne til kurserne bliver fordelt i løbet af uge 15. Du, din forælder og din juniorleder vil i uge 16 modtage en mail med besked om, hvilket kursus du har fået plads på, eller om du er kommet på venteliste.

Deltagerbrev
Derudover får du et deltagerbrev senest i løbet af uge 17, som fortæller, hvor du skal hen, hvad du skal medbringe, hvem der skal med og mange andre praktiske oplysninger.

Kontaktinformationer til arrangør

3. Vesterbro Vildgæssene
Tlf: +45 26361992
kontingent@3vv.dk

Kontaktinformationer til arrangør

3. Vesterbro Vildgæssene
Tlf: +45 26361992
kontingent@3vv.dk